Az első :)

Már egy jó ideje gyűjtögetek recepteket a netről, újságokból, innen-onnan, de a gyakran használt receptjeim általában kis fecniken lógnak egy e célra felszerelt csipeszen a konyhában. Így mindig szem előtt vannak, bármikor előhúzhatók, bár szó se róla kicsit rumlisan tud kinézni.

A célszerűség okán ez a rendszer nem hinném, hogy megszűnne, viszont jó lenne egy kicsit rendszerezni is ezeket a receptjeimet, úgyhogy úgy döntöttem elkezdem írni. Már előre látom, hogy a fő hibám egyelőre az lesz, hogy nem nagyon fényképezem a műveimet. Ezen azért majd igyekszem változtatni... (Aztán persze majd nem változik semmi, deháát ígérgetni azért lehet... :D)

Elsőként majd beírogatom a csipeszen lógó receptjeimet, aztán lassan hozok újakat is. Főleg sütiket, de néha biztos jön egykét egyéb is, főleg a nagymamám által ihletve. Ez azért is jó, mert az általa mondott recepteket mindig megfőzöm aztán elfelejtem. :) Pedig megérné megjegyezni.... :)

Amit még itt el kell mondanom, hogy a kezdőlökést egy kedves táncostársam, Bodza adta most meg, akivel buzgón cserélgetjük a recepteket, és aki szintén nemrég indított főzőcskeblogot. :) Őt a http://valamifinomat.blogspot.com-on találjátok meg. :)